RUMMI DEGUSTATSIOON
Mis juhtub, kui suhkruroog, tammevaat ja troopika kohtuvad? Miks on iga rumm oma nägu? Ja kes pani vihmavarju kokteili sisse?
Peninuki rummikoolitus viib sind suhkruroopõldudele Kariibidele, Kesk-Ameerikasse ja Vaikse ookeani saartele, tutvustades selle mitmekesise joogi ajalugu, valmistusviise ja piirkondlikke eripärasid – näiteks miks Barbadosel ja Guatemalas valmivad nii eriilmelised rummid.
Sukeldume 20. sajandi Tiki-kultuuri, kus troopiline eksootika kohtus fantaasiarikka baarikunstiga. Õpime valmistama tõeliselt head Mojitot, Hemingway Daiquirit ja originaalset Mai Taid – kokteile, mis näitavad, mida rumm tegelikult suudab.
Tehasetuuri käigus saab selgeks, kuidas Peninukis valmis Eesti esimene rumm ning degusteerimisel saad maitsta, milline see teekond klaasis välja näeb. Erinevad stiilid, alates kergetest ja aromaatsetest kuni sügavate ja tünniküpse rummideni, avavad rummi täisväärtusliku maailma.
Kui arvasid, et rummi koht on lihtsas rummikoolas, siis… ootame sind ümber mõtlema.
Pakett sisaldab
HIND Kuni 6-liikmeline grupp 270€. Iga lisanduv inimene 45€
KESTVUS 1.5-2h
SUUPISTED 12€ / osaleja
Koolitused toimuvad eelregistreerimisel.