FOREST GIN
DESTILLEERITUD GIN
FOREST GIN
DESTILLEERITUD GIN
RETSEPT
CLOVER CLUB
Forest Gin 5cl
Dry vermouth 1cl
Rosso vermouth 1cl
Sidrunimahl 1,5cl
Suhkrusiirup 1cl
Munavalge 2cl
Värsked vaarikad 5tk
Kaunistuseks vaarikad
Kuidas valmistada?
Lisa kõik komponendid koos jääga sheikerisse ja sheigi. Suurema ja uhkema vahu saamiseks kurna jook ning sheigi see veelkord läbi ilma jääta. Kurna jook läbi peene sõela jääga täidetud või coupe klaasi. Kaunista vaarikatega ja naudi!
Toore muna asemel võib kasutada ka aquafabat ehk vedelikku, mis jääb üle konserveeritud kikerhernestest.
Värskete vaarikate asemel saab kasutada ka vaarikamoosi, vaarikamarmelaadi või vaarikasiirupit.
Forest Gin sündis lihtsast ideest – luua džinn, mis toorainelt ja maitselt kõige paremini iseloomustab Eestit. Riigis, kus üle poole maast on kaetud metsaga, ei ole loodus lihtsalt taust – see meie identiteedi lahutamatu osa.
Forest Gin ei ole klassikaline džinn. Kadakas on siin teadlikult tagaplaanil. Esiplaanile tõusevad hoopis igihaljad puud, mahlased metsamarjad ja vaoshoitud tsitrus, mis moodustavad harmoonilise terviku. Tulemus on puhas, tasakaalus ja põhjamaise iseloomuga.
Forest Gin sobib suurepäraselt klassikalisse gin & toonikusse, aga pakub ka kokteilimeistritele ainulaadse võimaluse luua jooke, mis peegeldavad Eesti looduse metsikut, ent selget karakterit.
Forest Gin on Peninuki austusavaldus Eesti metsadele!
Driven by botanical curiosity.
MAITSE /
Igihaljad puud, metsamarjad ja pähkel
KANGUS /
TOOTE LIIK /
MAHT /
KOGUS HULGIPAKENDIS /
PÄRITOLUMAA /
TOOTJA /
EAN /