RASPBERRY
DESTILLEERITUD GIN
RASPBERRY
DESTILLEERITUD GIN
RETSEPT
Raspberry Gin Sour
Raspberry Gin 4cl
Sidrunimahl 3cl
Suhkrusiirup 2cl
Triple Sec 1cl
Munavalge 3cl
Kaunistuseks vaarikad
Kuidas valmistada?
Lisa kõik komponendid koos jääga sheikerisse ja sheigi. Suurema ja uhkema vahu saamiseks kurna jook ning sheigi see veelkord läbi ilma jääta. Kurna jook jääga täidetud klaasi. Kaunista vaarikatega ja naudi!
Toore muna asemel võib kasutada ka aquafabat ehk vedelikku, mis jääb üle konserveeritud kikerhernestest.
Raspberry Gin on loodud, et tuua kokteilidesse eriliselt mahlast, värsket ja marjast iseloomu.
Raspberry Gini maitseprofiili aluseks on klassikalised džinniürdid, millele annavad omapära mahlane vaarikas, värske laimikoor ja siidine Bourboni vaniljekaun. Vaarikas on džinnis kolmel erineval kujul: esmalt destilleerime külmutatud vaarikad, seejärel infuseerime džinni värskete ja külmkuivatatud vaarikatega. Nii kujunevad kolm omanäolist maitsekihti, mis annavad joogile sügava marjasuse ja intensiivse aroomi.
Bourboni vaniljekaun – kasutusel täies looduslikus terviklikus kujul – lisab maitsele kerge magususe ja sametise täidluse, ilma suhkrut või magusaineid lisamata.
Kadakas on džinnis esindatud kahe sordina: Inglise kadakas toob maitsesse krõbedust ja kuivust, Eesti kadakas lisab marjasust ja pehmust.
Driven by botanical curiosity.
MAITSE /
Värske, mahlane ja marjane.
KANGUS /
TOOTE LIIK /
MAHT /
KOGUS HULGIPAKENDIS /
PÄRITOLUMAA /
TOOTJA /
EAN /