SEASIDE GIN
DESTILLEERITUD GIN
SEASIDE GIN
DESTILLEERITUD GIN
RETSEPT
Gin Sour
Seaside Gin 4cl
Sidrunimahl 3cl
Suhkrusiirup 2cl
Triple Sec 1cl
Munavalge 3cl
Kaunistuseks sidrunikoor
Kuidas valmistada?
Lisa kõik komponendid koos jääga sheikerisse ja sheigi. Suurema ja uhkema vahu saamiseks kurna jook ning sheigi see veelkord läbi ilma jääta. Kurna jook läbi peene sõela jääga täidetud klaasi. Lisa kaunistuseks sidrunikoor.
Toore muna asemel võib kasutada ka aquafabat ehk vedelikku, mis jääb üle konserveeritud kikerhernestest.
Seaside Gin ei küsi, mis on kell või kus viibid. Ta on osa hetkest – sobitudes loomulikult nii elavasse vestlusse baaris kui vaikusesse ranniku ääres, pakkudes kõneainet ja maitseelamusi nii argipäeva kui tähtpäeva.
Seaside Gin on kerge, kuid karakteriga džinn, mille keskmes on puhtus ja tasakaal. Maitses avaneb erk Sitsiilia sidruni- ja apelsinikoore värskus, millele järgnevad basiilik ja sidruntüümian. Taustal on soolarohu kerge mineraalsus ja umami, mis lisab džinnile sügavust.
Kadakas on selle meistriteose raamiks – kuiv ja marjane, sidudes omavahel ürdid ning andes džinnile iseloomuliku profiili.
Driven by botanical curiosity.
MAITSE /
Värske, tsitruseline ja kergelt soolane
KANGUS /
TOOTE LIIK /
MAHT /
KOGUS HULGIPAKENDIS /
PÄRITOLUMAA /
TOOTJA /
EAN /