SEASIDE GIN
DESTILLEERITUD GIN
SEASIDE GIN
DESTILLEERITUD GIN
RETSEPT
Gin sour
Seaside gin 4cl
Sidrunimahl 3cl
Suhkrusiirup 2cl
Triple sec 1cl
Munavalge 3cl
K: sidrunikoor
Valmistus: Lisa kõik komponendid sheikerisse, koos jääga, ja sheigi . Suurema ja uhkema vahu saamiseks. Sheigi kõigepealt koos jääga, kurna jook välja ühte sheikeri poolte ja seejärel eemalda jää. Sheigi veelkord ilma jääta. Kurna jook klaasi lisa jää. Pritsi sidrunikoorest õlid joogi peale. Kellele toores muna ei sobi on võimalik kasutada ka aquafabat ehk kikerherne vedeliku, mis jääb üle konserveeritud kikerhernestest.
Seaside Gin´i ürdid pärinevad Läänemere ja Vahemere rannikutelt.
Värskeid ja aromaatseid ürte saadavad Sitsiilia tsitrused ja soolarohi, luues elegantse ja mitmekihilise maitsekoosluse. Džinnile iseloomulik laguunsinine toon pärineb destillerimisjärgsest sinioa õie infusioonist.
Seaside Gin sobib ideaalselt just kergemate ja delikaatsemate džinnide nautijale.
MAITSE /
Värske, tsitruseline ja kergelt soolane
KANGUS /
TOOTE LIIK /
MAHT /
PUDELEID KASTIS /
PÄPRITOLUMAA /
TOOTJA /
EAN /